Med en halskarskanning kan du undgå blodpropper

CF_stig_scanning
CardioFit scanning

Åreforkalkning er aflejringer af fedt og kalk på indersiden af blodkarrene, der starter i de unge år. Kalk på indersiden af blodkarrene kan løsrive sig som en blodprop. Noget åreforkalkning er naturligt, men for meget er farligt. Træning, livsstil og arvelige betingelser betyder meget for, hvor hurtigt åreforkalkningen udvikler sig. Du kan ikke mærke det, men har du for meget aflejring begynder din krop langsomt at ældes fra indersiden.

Når blodårerne bliver tilstrækkeligt forkalkede, betyder det, at blodet ikke længere har fri passage i hele kroppen, hvilket i sig selv er en belastning af din sundhed og din mulighed for at performe optimalt. Begrænsningerne kommer langsomt, og mange lægger derfor ikke mærke til de små symptomer, som åreforkalkning kan afstedkomme.

Sådan virker CardioFit mod blopropper

Blodpropper rammer omtrent hver tredje dansker, og er generelt helt umærkelige inden de pludseligt opstår. Heldigvis er moderne medicin og sund livsstil effektive til at forhindre blodpropper, når de sættes ind i tide. Det gælder altså om, at finde de der er på vej mod en blodprop og forebygge super effektivt.
Sundhedsvæsenet tilbyder i Danmark kun undersøgelse af blodårerne til de der allerede er blevet ramt af blodprop. Det er godt for at forhindre den næste blodprop, men på det tidspunkt er skaden jo sket. Død, lammet eller bare talebesvær?

Hvis man opdager åreforkalkning som allerede er udbredt, er det sjældent nok med livsstilforbedringer alene. I disse tilfælde vil Cardiofit anbefale effektiv kolesterolsænkende medicin i individuelle doser således at åreforkalkningen som minimum bremses på nuværende niveau eller i gunstige tilfælde ligefrem kan svinde igen. Vi anbefaler altid det som giver den største sikkerhed for den enkelte patient.

-Kontakt os og høre mere